PROGRAMI

   LIFE

Program LIFE namenjen je građanima koji su odgovorni prema najmlađim članovima svoje porodice – deci. Omogućuje redovnim izdvanjem određene sume novca do punoletstva deteta, stvaranje fonda za studije, ili eventualni „START KAPITAL“ za biznis. Osnovna razlika od svih poznatih programa ove vrste: Kapital je zaštićen od Inflacije, Devalvacije, Denominacije, … iz razloga što je u obliku pločica od sertifikovanog zlata čistoće 999.9.

Program LIFE omogućuje stvaranje “ZLATNE STIPENDIJE

Saznajte više

   PREMIUM

Program PREMIUM namenjen je građanima koji su odgovorni prema porodici i sebi, a imaju dobar odnos prema zarađenom kapitalu. Suština je da građani na duži vremenski period odvajaju određenu sumu novca koju redovno-mesečno pretvaraju (konvertuju) u INVESTICIONO ZLATO. Istorija je pokazala da: „Ko ima zlato, ima kupovnu moć – ima NOVAC!

Program PREMIUM, pravi je izbor za tzv. „REZERVNI FOND“, kao način zaštite pasivnog kapitala od gubitka vrednosti.

Saznajte više    RELAX

Program RELAX namenjen je građanima koji su odgovorni prema svom trećem životnom dobu i žele da u starosti žive o svom trošku! Izdvajanjem određene sume novca, na duži vremenski period (do 65 god. starosti), koja se redovno-mesečno konvertuje u INVESTICIONO ZLATO – sertifikovano zlato čistoće 999.9.

Građani imaju mogućnost da kroz program RELAX sami sebi izgrade dodatnu “ZLATNU PENZIJU

Saznajte više