O nama

Naša MISIJA

Pobediti siromaštvo !

 

Naša VIZIJA

Građanima Srbije pomoći da na jednostavan način i po povoljnim uslovima, kupe INVESTICIONO ZLATO (Fine Gold 999.9). Na taj način, članove svoje porodice će zaštititi u eventualno krtičnim periodima života, ekonomskim krizama i nestašicama ili vanrednim potrebama za kapitalom.

 

Naš CILJ

Da svaki ozbiljan domaćin, koji je odgovoran za egzinstenciju i budućnost članova porodice, obezbedi REZERVNI FOND za svoju porodicu od min 100 g čistog zlata.

 

Naša FILOZOFIJA

Svaka Ekonomska kriza pogađa građane i njihove porodice. Ciklično se pojavljuje u različitim oblicima: Finansijska, Berzanska, Bankarska, Kreditna, Hipotekarna, Investiciona… i dr.,

Kada se udruži više kriza istovremeno, onda imamo globalnu ili ozbiljnu krizu. Tada je porodicama naročito teško, ponekada veoma komplikovano za elementarnu egzistenciju – preživljavanje.

Jedan gram čistog zlata, UVEK je obezbeđivao nedelju dana egzistencije ili preživljavanja četvoročlane porodice.  Znači, za 100 nedelja ili gotovo 2 godine, potrebno je 100g. To je dovoljno vremena da prođe najgori period krize i porodica se spasi od nemaštine, gladi i bolesti, odnosno preživi najgori period.

Na ovaj način, bezbrižnije se živi, mirno spava – bez stresa i spokojno se očekuju i dočekuju neka buduća vremena.